Onderwijs en zorgregistratie software

Icons made by Eucalyp from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY

itxplain ontwikkelt software voor het onderwijs en de zorg. Door de ruime ervaring van softwareontwikkeling zijn we in staat vlot software te maken. Er wordt onderscheid gemaakt tussen 3 verschillende soorten projecten,


Kleine projecten zijn bijvoorbeeld Excel of Access administraties die door meer mensen gebruikt worden dan in eerste instantie de bedoeling was.

Bij middelgrote projecten komt er vaak al serieuze functionaliteit ter sprake dat gebouwd moet worden en koppelingen met externe systemen. Dit zijn systemen voor processen van complete afdelingen.

Doorlopende projecten, gaan vaak vooraf met een middelgroot project. Er wordt een systeem neergezet, welke na oplevering continu wordt verbetert middels een onderhoudscontract. Na oplevering bestaan de werkzaamheden uit het continu verbeteren van processen en het bouwen van nieuwe functionaliteit.


Hoe ?

Voor het maken van software is het toolbox-systeem gemaakt. Dit systeem bevat generieke functionaliteit zoals gebruikersbeheer, rapportages en meer. Daarnaast zijn er veel hulpmiddelen ontwikkelt om in korte tijd hoogwaardige functionaliteit te bouwen, zoals een formulieren-generator, koppelingen met databases, Excel-exports en meer.Methodiek van werken


Kosten

De kosten zijn afhankelijk van het soort project. Er zijn verschillende mogelijkheden,

In deze laatste mogelijkheid zijn wij uniek. In deze vorm wordt in eigen beheer de software ontwikkelt en na voltooiing op abonnementsbasis aangeboden voor een bedrag/maand.


Meer informatie

Neem contact op om vrijblijvend kennis te maken of meer informatie op te vragen. Wij komen graag een keer langs!

Gerelateerd

22-06-2016 Case – HKZ ISO 9001 handboekensysteem, doorontwikkeling van bestaande software
- Bent u opzoek naar een Php of Java programmeur voor uw website of applicatie? (freelance / detachering)
- Losse tickets, opdrachten, of gehele projecten in de planning?
- Systeembeheer van Linux of Windows Server ?

Dan kom ik graag met u in contact! Meer informatie over mij vindt u hier.
Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing