Maatwerksoftware

itxplain ontwikkelt software, zowel nieuwbouw, als ook herbouw van verouderde software en doorontwikkeling van bestaande software.

Uitgevoerde projecten variëren van websites tot administratiesystemen. Ook is het mogelijk een specifiek onderdeel te ontwikkelen voor een bestaande applicatie, zoals zoekoplossingen of API-koppelingen. Voor software ontwikkeling wordt gebruik gemaakt van low-code / no-code opensource oplossingen.

De doorlooptijd van start tot ingebruikname is meestal 1 tot 3 maanden.


Wat is itxplain

     

 

Werkwijze

Vooraf wordt afgesproken wat de wensen zijn, er wordt geïnventariseerd wat de mogelijkheden zijn voor het gewenste budget. Vervolgens wordt een roadmap gemaakt en start de ontwikkeling. De bouw wordt zoveel mogelijk opgedeeld in fases. Op het moment dat het product rijp genoeg is kan deze in productie worden genomen.

Voor de ontwikkeling van software wordt zoveel mogelijk gebruikt gemaakt van open source systemen. Omdat de meeste systemen dezelfde basisfunctionaliteit nodig heeft is insights gemaakt, een systeem dat reeds veel functionaliteit bevat.

Er kan op locatie worden gewerkt, mocht dit handig zijn voor afstemming en kennisoverdracht.Methodiek van werken

 


Oplevering

Projecten kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd,

Fixed price, ontwikkelt voor een vooraf afgesproken bedrag
Uurbasis, op basis van nacalculatie
Abonnementsbasis, de software wordt door ons ontwikkelt en na voltooiing aangeboden als dienst voor een abonnementsprijs


De software kan cloud-based worden aangeboden of geïnstalleerd worden op een van uw servers.

 

Contact

Vragen of meer informatie? Neem dan contact op of bel 085 002 0095
Administratiesoftware, maatwerksoftware, registratiesoftware en bedrijfssoftware voor middel- en kleinbedrijf, zorg, onderwijs en meer!Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing