SaaS: Software as a Service

itxplain maakt software en database applicaties, zowel nieuwbouw als ook herbouw van bestaande software en bied deze aan als Software AA Service. In overleg is het mogelijk bestaande software te onderhouden en door te ontwikkelen.

Het voordeel van Software As A Service is dat er continu wordt door ontwikkelt aan de software. Indien er nieuwe functionaliteiten gewenst zijn is het mogelijk tickets aan te maken, en deze zullen conform afspraak worden opgepakt.

Uitgevoerde projecten variëren van administratiesystemen tot complexe maatwerk ERP-/CRM-systemen met API-koppelingen naar andere partijen.


Voor standaardisatie van werken en vlot nieuwe projecten te starten is toolbox ontwikkelt. Dit is een open source systeem dat reeds vele functionaliteiten bevat en waarmee in korte tijd projecten kunnen worden neergezet.

De 
doorlooptijd van start tot ingebruikname van gemaakte software is in de regel 1 tot 3 maanden.

 

Wat is itxplain

     

 

Werkwijze van SaaS: Software As A Service

Vooraf wordt besproken wat de wensen zijn en zal een plan worden gemaakt voor een zogeheten "Minimal Viable Product". Met dit van aanpak kan een roadmap gemaakt worden en start na akkoord de ontwikkeling. Op het moment dat het Minimal Viable Product rijp genoeg is kan deze in productie worden genomen.

Voor het maken van maatwerk software oplossingen wordt zoveel mogelijk
gebruik gemaakt van open source systemen. Omdat de meeste software dezelfde basisfunctionaliteit nodig heeft is toolbox gemaakt. Dit is een modulair systeem om bedrijfssoftware te maken, met een focus op korte doorlooptijden. Een soort "WordPress voor bedrijfssoftware". Hiervan kunt u een demonstratie krijgen, zodat u van te voren weet hoe het systeem er uit komt te zien en aanvoelt!


Voor afstemming en kennisoverdracht kan er op locatie worden gewerkt.Methodiek van werken

 

Korte introductie

Migratie

Mocht u reeds een bestaande database of systeem hebben, dan is het meestal mogelijk deze gegevens geautomatiseerd te importeren.

 

Oplevering

Projecten kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd,

Fixed price, ontwikkelt voor een vooraf afgesproken bedrag
Uurbasis, op basis van nacalculatie
Abonnementsbasis, de software wordt door ons ontwikkelt en na voltooiing aangeboden als dienst voor een abonnementsprijs


De software kan zowel cloud-based worden aangeboden alsook geïnstalleerd worden op uw server. Zowel Windows Server als Linux wordt ondersteund.

 

Contact

Vragen of meer informatie? Neem dan contact op of bel 085 002 0095
Software laten maken as a Service, Administratiesoftware, maatwerk software, softwarebouwer, registratiesoftware en bedrijfssoftware voor midden- en kleinbedrijf, zorg, onderwijs en meer!Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing