Bedrijfssoftware laten maken

itxplain ontwikkelt webbased maatwerk software, zowel nieuwbouw, als ook herbouw van bestaande software. In overleg is het mogelijk bestaande software te onderhouden en door te ontwikkelen.

Uitgevoerde projecten variëren van kleine administratiesystemen tot complexe maatwerk ERP-/CRM-systemen met API-koppelingen naar andere partijen.

Wilt u geen investeringen vooraf doen? Dan is het ook mogelijk software te laten ontwikkelen op abonnementsbasis!

De doorlooptijd van start tot ingebruikname is in de regel 1 tot 3 maanden.Wat is itxplain

     

 

Werkwijze

Vooraf wordt besproken wat de wensen zijn en wordt er geïnventariseerd wat de mogelijkheden zijn voor het gewenste budget. Vervolgens wordt een roadmap gemaakt en start de ontwikkeling. De bouw wordt zoveel mogelijk opgedeeld in fases. Op het moment dat het product rijp genoeg is kan deze in productie worden genomen.

Voor de ontwikkeling van software wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van open source systemen. Omdat de meeste software dezelfde basisfunctionaliteit nodig heeft is insights gebouwd. Dit is een modulair systeem om bedrijfssoftware te maken, met een focus op korte doorlooptijden. Een soort "WordPress voor bedrijfssoftware". Hiervan kunt u een demonstratie krijgen, zodat u van te voren weet hoe het systeem er uit komt te zien en aanvoelt!

Voor afstemming en kennisoverdracht kan er op locatie worden gewerkt.Methodiek van werken

 


Oplevering

Projecten kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd,

Fixed price, ontwikkelt voor een vooraf afgesproken bedrag
Uurbasis, op basis van nacalculatie
Abonnementsbasis, de software wordt door ons ontwikkelt en na voltooiing aangeboden als dienst voor een abonnementsprijs


De software kan zowel cloud-based worden aangeboden als geïnstalleerd worden op een van uw servers. Zowel Windows Server als Linux wordt ondersteund.

 

Contact

Vragen of meer informatie? Neem dan contact op of bel 085 002 0095
Administratiesoftware, maatwerksoftware, registratiesoftware en bedrijfssoftware voor middel- en kleinbedrijf, zorg, onderwijs en meer!Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing