Afbouw maatwerk software

itxplain ontwikkelt afbouw maatwerk software. De aanpak hiervan verschilt van de reguliere werkwijze, omdat software niet meer vanaf de grond af aan wordt gebouwd, maar wordt doorontwikkelt op een bestaand systeem.

De fundering waarop wordt ontwikkelt is het open source systeem toolbox. Dit is een modulair systeem met reeds vele modules en functionaliteiten.

Het voordeel om te ontwikkelen op een open source systeem is dat het geheel kan worden aangepast naar wens en technische problemen altijd opgelost kunnen worden. 

De doorlooptijd van start tot ingebruikname is meestal 1 tot 3 maanden.


Wat is itxplain

     

 

Werkwijze

Vooraf wordt afgesproken wat de wensen zijn, er wordt geïnventariseerd wat de mogelijkheden zijn voor het gewenste budget. Vervolgens wordt een roadmap gemaakt en start de ontwikkeling. De bouw wordt zoveel mogelijk opgedeeld in fases. Op het moment dat het product rijp genoeg is kan deze in productie worden genomen.

Voor de ontwikkeling van software wordt zoveel mogelijk gebruikt gemaakt van open source systemen. Omdat de meeste systemen dezelfde basisfunctionaliteit nodig heeft is toolbox gemaakt, een systeem dat reeds veel functionaliteit bevat.

Er kan op locatie worden gewerkt, mocht dit handig zijn voor afstemming en kennisoverdracht.Methodiek van werken

 


Oplevering

Projecten kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd,

Fixed price, ontwikkelt voor een vooraf afgesproken bedrag
Uurbasis, op basis van nacalculatie
Abonnementsbasis, de software wordt door ons ontwikkelt en na voltooiing aangeboden als dienst voor een abonnementsprijs


De software kan cloud-based worden aangeboden of geïnstalleerd worden op een van uw servers.

 

Contact

Vragen of meer informatie? Neem dan contact op of bel 085 002 0095
Administratiesoftware, maatwerksoftware, registratiesoftware en bedrijfssoftware voor midden- en kleinbedrijf, zorg, onderwijs en meer!Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing
Php programmeur | Maatwerk software Alkmaar | Maatwerk software Heerhugowaard | Maatwerk software Purmerend | Maatwerk software Zaandam | Software laten maken | Freelance php programmeur Afbouw maatwerk software Blogs