Software laten maken

Elk bedrijf is uniek en heeft z'n eigen methodes waarmee het zich onderscheid van de concurrentie. Hierdoor kan het lastig zijn aansluitende software te vinden. itxplain is de specialist in het ontwikkelen van software, zowel nieuwbouw, herbouw als ook doorontwikkeling van bestaande systemen.

Bij het kiezen van een partij voor het laten maken van software is het meest verstandig te kijken wat een bedrijf in het verleden al heeft opgeleverd, dit geeft een goede indicatie van wat u kan verwachten.

Bij het maken van software kan worden gekozen om compleet vanaf de grond af aan iets nieuws te bouwen, maar ook voor het doorontwikkelen en aanpassen van een bestaand systeem. itxplain biedt drie mogelijkheden,

Vanaf de grond af aan gebeurt eigenlijk niet meer en is een methode die voornamelijk in het verleden werd toegepast. De reden dat dit hier genoemd wordt is, omdat we dit nog wel veel zien bij andere partijen.

Peopleweb is een CRM / ERP oplossing welke reeds veel functionaliteit bevat en waarbij het eenvoudig is modules toe te voegen. Dit systeem bevat de meeste functionaliteit die bedrijven nodig hebben, zoals klantbeheer, facturering, contractbeheer en planning. Het is eenvoudig extra functionaliteit toe te voegen die u wenst.

Mocht u opzoek zijn naar unieke software, kan deze gebouwd worden middels een code-generator. Veel software bevat generieke onderdelen, zoals overzichten, bewerken van record en rapportages. Omdat hier al veel tegen aan is gelopen, is hiervoor een generator ontwikkelt, zodat deze onderdelen snel ontwikkelt kunnen worden. Unieke(re) functionaliteiten worden middels widgets gemaakt, zodat deze ook bij verschillende klanten flexibel kan worden toegepast.

Punten waarop onderscheiden wordt t.o.v.  andere bedrijven zijn o.a.,

Wilt u meer weten wat de mogelijkheden zijn? Dan kom ik graag een keer langs om kennis te maken.Gerelateerd

19-12-2017 Php code generator
30-05-2016 Maatwerksoftware, open source en auteursrechten
- Bent u opzoek naar een Php of Java programmeur voor uw website of applicatie? (freelance / detachering)
- Losse tickets, opdrachten, of gehele projecten in de planning?
- Systeembeheer van Linux of Windows Server ?

Dan kom ik graag met u in contact! Meer informatie over mij vindt u hier.
Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing
Php programmeur | Maatwerk software Alkmaar | Maatwerk software Heerhugowaard | Maatwerk software Purmerend | Maatwerk software Zaandam | Software laten maken | Freelance php programmeur Afbouw maatwerk software Blogs