Php code generator

Een jaar of 10 geleden ben ik begonnen met programmeren. Hoewel de markt er tegenwoordig een heel stuk volwassener uit ziet, blijft veel uitgevoerd werk voor een programmeur repetitief. Vaak zijn onderdelen van websites vergelijkbaar met elkaar, en iedere klant heeft wel overlap van onderdelen, maar wil z'n eigen sausje er overheen.

Vanwege enerzijds de kosten en anderzijds het lastig vinden van personeel, begint er een trend te ontstaan om programmatuur te ontwikkelen via zogeheten 'code generators'. Concreet zijn er nu twee systemen te vinden,
  1. code genereren op basis van templates
  2. het configureren van een applicatie middels een GUI


De 1e variant is voornamelijk een tool voor programmeurs, om hun eigen werk te versnellen.

De 2e variant is gericht om zo laagdrempelig mogelijk mensen hun eigen applicatie te laten bouwen.

Een goede web-based variant van een combinatie van beide is er op dit moment helaas nog niet. Zelf vind ik dit een behoorlijk gemis en ben daarom gestart aan de bouw van een code-generator met een GUI waar mogelijk. Eenvoud en snelheid heeft het project als uitgangsbasis. Het is de bedoeling dat iemand met basiskennis van programmeren binnen enkele dagen met het systeem overweg kan. Daarnaast is 't opensource en beschikbaar op github, zodat u altijd de vrijheid heeft over te stappen.

De onderdelen die in de planning staan gebouwd te worden,


Wilt u meer over dit onderwerp weten? Neem dan contact op. Graag kom ik een leer langs om kennis te maken en meer van uw bedrijf te weten te komen!
- Bent u opzoek naar een Php of Java programmeur voor uw website of applicatie? (freelance / detachering)
- Losse tickets, opdrachten, of gehele projecten in de planning?
- Systeembeheer van Linux of Windows Server ?

Dan kom ik graag met u in contact! Meer informatie over mij vindt u hier.
Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing
Php programmeur | Maatwerk software Alkmaar | Maatwerk software Heerhugowaard | Maatwerk software Purmerend | Maatwerk software Zaandam | Software laten maken | Freelance php programmeur Afbouw maatwerk software Blogs