Klantenportaal software laten maken

Vele organisaties zijn opzoek naar klantportaal software om de dienstverlening te verbeteren. Vaak heeft iedere organisatie een unieke dienst waarvoor specifieke software gewenst is.

itxplain maakt klantportaal software, zowel nieuwbouw als ook herbouw. In het verleden zijn al diverse projecten opgepakt voor bijvoorbeeld administratiebureau's voor het afhandelen van verlof-/verzuim van 30.000+ werknemers.

Uniek is de aanpak en uitvoer van projecten. Door het gebruik van code-generatoren en bestaande modules kan er in korte tijd een uitgebreid klantportaal systeem worden neergezet. Waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van het open source systeem toolbox dat reeds bij diverse projecten is ingezet.

De doorlooptijd van start tot ingebruikname is meestal 1 tot 3 maanden.

Meer informatie over klantportaal software laten maken? Neem contact op!


Wat is itxplain

     

 

Introductie

 

Werkwijze

Vooraf wordt afgesproken wat de te maken klantportaal software, er wordt geïnventariseerd wat de mogelijkheden zijn voor het gewenste budget. Vervolgens wordt een roadmap gemaakt en start de ontwikkeling. Bij grotere projecten is het vaak verstandig de een aantal vaste dagen in te plannen per week om continu door te ontwikkelen en te verbeteren.

Voor de ontwikkeling van software wordt zoveel mogelijk gebruikt gemaakt van open source systemen. Omdat de meeste systemen dezelfde basisfunctionaliteit nodig heeft is toolbox gemaakt. Dit systeem bevat reeds vele modules en is in gebruik bij verschillende organisaties. Ook wordt er continu gekeken hoe projecten beter kunnen worden uitgevoerd, dit gebeurt door op vaste momenten het project te evalueren en programmeerwerkzaamheden waar mogelijk te automatiseren middels code-generatoren en meer.

Er kan op locatie worden gewerkt, mocht dit handig zijn voor afstemming en kennisoverdracht.Methodiek van werken

 


Oplevering

Projecten kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd,

Fixed price, ontwikkelt voor een vooraf afgesproken bedrag
Uurbasis, op basis van nacalculatie
Abonnementsbasis, de software wordt door ons ontwikkelt en na voltooiing aangeboden als dienst voor een abonnementsprijs


De software kan cloud-based worden aangeboden of geïnstalleerd worden op een van uw servers.

 

Contact

Vragen of meer informatie? Neem dan contact op of bel 085 002 0095

Bekijk ook de Software As A Service mogelijkheden!Klantportaal software laten maken, administratiesoftware, maatwerksoftware, ERP-systemen, CRM-systemen, ERP-software, CRM-software, registratiesoftware en bedrijfssoftware voor midden- en kleinbedrijf, zorg, onderwijs en meer!Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing
Php programmeur | Maatwerk software Alkmaar | Maatwerk software Heerhugowaard | Maatwerk software Purmerend | Maatwerk software Zaandam | Software laten maken | Freelance php programmeur Afbouw maatwerk software Blogs