Duurzame software ontwikkelen op basis van open technologie, data en protocollen

itxplain specialiseert zich in het bouwen van software op basis van open source en open standaarden. Om dit kracht bij te zetten is toolbox gebouwd, dit is een open systeem met reeds vele modules en een vast werkstramien met code-generatoren om in korte tijd extra functionaliteiten te ontwikkelen.

Open technologie

Het voordeel van het gebruik van open standaarden, open data en open technologie, is dat mensen met een verschillende invalshoek allen toegang hebben tot het systeem en daar hun eigen bijdragen aan kunnen doen. Uiteraard betekend dit niet dat alles wat voor u gebouwd is publiek domein wordt. In het gebruik van een open systeem kunnen er uiteraard onderdelen zijn welke bedrijfsgeheimen kunnen bevatten.

Na oplevering van het systeem kan er uiteraard gekozen worden voor een onderhoudscontract, zodat het systeem mee groeit met uw organisatie.

Duurzame software

Naast het gebruik van open standaarden, open protocollen en open source is er ook de focus op het bouwen van duurzame software op basis van ethics by design. Vaak worden systemen gebouwd, gaan een aantal jaar mee, om vervolgens een blok aan 't been te worden en te migreren naar een ander systeem.

De insteek van toolbox is om een systeem te zijn dat 10+ jaar mee gaat. Dit wordt bewerkstelligd door gebruik te maken van onafhankelijke modules welke uitgewisseld kunnen worden. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van fundamenten welke reeds 10 jaar de markt domineren en niet met de waan van de dag mee te gaan.

Hygiënische data

Steeds vaker wordt de vraag gesteld hoe om wordt gegaan met data en persoonsgegevens. De insteek van de ontwikkelde open data systemen is dat,WerkwijzeMethodiek van werkenMeer informatie?

Wilt u vrijblijven meer te weten komen? Neem dan contact op!

Meer informatie over software laten maken vind u hier.


Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing
Php programmeur | Maatwerk software Alkmaar | Maatwerk software Heerhugowaard | Maatwerk software Purmerend | Maatwerk software Zaandam | Software laten maken | Freelance php programmeur Afbouw maatwerk software Blogs