Bedrijfsprocessen optimaliseren met software

itxplain is specialist in het optimaliseren van bedrijfsprocessen en kan voor u software maken om dit te vereenvoudigen en versnellen. Ieder bedrijf is uniek en heeft z'n eigen manier van werken. Vaak sluiten processen daarom niet goed op elkaar aan, waardoor dit erg veel handwerk kan veroorzaken.

Er is veel ervaring met het maken én doorontwikkelen van software in diverse branches, zoals internetbedrijven, onderwijsadministratie, productie, procesindustrie, de zorg en meer.

De doorlooptijd van start tot ingebruikname is meestal 1 tot 3 maanden.

Meer informatie? Neem contact op!Wat is itxplain

     

 

Introductie

 

Werkwijze

Vooraf wordt geïnventariseerd wat de problemen zijn en welke mogelijkheden er zijn om processen te verbeteren. Vervolgens wordt een plan van aanpak of roadmap gemaakt. De implementatie wordt zoveel mogelijk opgedeeld in fases. Op het moment dat een verbetering rijp genoeg kan deze direct in productie worden genomen.

Als er wordt gekozen voor het bouwen van software, wordt zoveel mogelijk gebruikt gemaakt van open source systemen. Omdat alle administratiesystemen dezelfde basisfunctionaliteiten nodig hebben is toolbox gemaakt. Dit systeem is er op gericht in korte tijd werkzaamheden weg te automatiseren en is reeds toegepast bij zowel MKB- als beursgenoteerde-bedrijven.

Er kan op locatie worden gewerkt, mocht dit handig zijn voor afstemming en kennisoverdracht.Methodiek van werken

  

Contact

Vragen of meer informatie? Neem dan contact op of bel 085 002 0095

Bekijk ook de Software As A Service mogelijkheden!Bedrijfsprocesoptimalisatie, procesoptimalisatie, software laten maken, ERP-systemen, CRM-systemen, ERP-software, CRM-software, registratiesoftware en bedrijfssoftware voor midden- en kleinbedrijf, zorg, onderwijs en meer!Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing