Freelance Php programmeur voor WordPress en WooCommerce sites

Itxplain biedt technische ondersteuning voor WordPress en WooCommerce sites. Ons specialisme is het gehele technische traject: ontwikkeling, onderhoud en bugfixing van templates en plugins.

Grotere opdrachtgevers zijn o.a.,

 

Meekijken

Wilt u dat er even iemand over uw schouder meekijkt? Middels de Meekijken.info-app kan eenvoudig op uw scherm worden meegekeken.

Uiteraard is het ook mogelijk om u telefonisch te helpen.

Praktijkvoorbeelden

1. Bouwen van een zoek + boek module

Voor een klant van een reclamebureau is er een import + zoek + boek module gebouwd. Deze module importeert 200+ vakantiehuizen uit een feed, inclusief afbeeldingen en 3 talen. Vervolgens kan hierop worden gezocht en geboekt.

De bestellingen worden via WooCommerce afgehandeld. Hier is een extensie voor gebouwd, zodat de prijzen afhankelijk zijn van de gekozen aankomstdatum.


2. Problemen bij de checkout

Een ander voorbeeld is een webshop eigenaar die contact met ons opnam en aangaf dat klanten belden dat zij het niet voor elkaar kregen een order te plaatsen. De feedback van de klanten was helaas niet genoeg om te bepalen wat precies de oorzaak was. Om er achter te komen waar het probleem zat is een plugin gebouwd welke alle foutmeldingen in de checkout logt + een reporting-tool.

Hiermee kon het probleem achterhaald worden én in de toekomst klanten actief benaderd worden als deze om een andere redenen de checkout niet afronden!

Vragen ?

Stel uw vraag via info@itxplain.nl of bel 085 002 0095 !

 

Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing
Php programmeur | Maatwerk software Alkmaar | Maatwerk software Heerhugowaard | Maatwerk software Purmerend | Maatwerk software Zaandam | Software laten maken | Freelance php programmeur Afbouw maatwerk software Blogs