Webapplicatie laten maken

itxplain ontwikkelt maatwerk webapplicaties, zowel nieuwbouw, als ook herbouw van bestaande applicaties. Ook is het mogelijk bestaande webapplicaties te laten onderhouden en door te ontwikkelen. In het verleden zijn met regelmaat systemen doorontwikkelt en gemigreerd.

Uitgevoerde werkzaamheden variëren van kleine webbased administratiesystemen tot complexe maatwerk ERP-/CRM-systemen met API-koppelingen naar andere partijen op basis van SOAP en REST.

Wilt u geen investering vooraf doen? Dan is het ook mogelijk software te laten ontwikkelen op abonnementsbasis!

De doorlooptijd van start tot ingebruikname is in de regel 1 tot 3 maanden.Wat is itxplain

     

 

Werkwijze

Vooraf wordt besproken wat de wensen zijn en wordt er geïnventariseerd wat de mogelijkheden zijn voor het gewenste budget. Vervolgens wordt een plan van aanpak met roadmap gemaakt en start na akkoord de ontwikkeling. De bouw wordt zoveel mogelijk opgedeeld in fases en iteratief ontwikkelt. Op het moment dat het product rijp genoeg is kan deze in productie worden genomen.

Voor de ontwikkeling van webapplicatie wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van open source systemen. Omdat de meeste systemen dezelfde basisfunctionaliteit nodig heeft is toolbox gemaakt. Dit is een modulair systeem om webapplicaties te maken, met een focus op korte doorlooptijden. De korte doorlooptijden worden behaald door gebruik te maken van code- en formulierengeneratoren, een business-rule systeem en modules voor generieke functionaliteit. Het is mogelijk een demonstratie te krijgen van een reeds ontwikkelde webapplicatie, zodat u van te voren weet hoe het systeem er uit komt te zien en aanvoelt!

Voor afstemming en kennisoverdracht kan er op locatie worden gewerkt.Methodiek van werken

 


Oplevering

Projecten voor webapplicaties kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd, zowel op afstand als op locatie,

Fixed price, ontwikkelt voor een vooraf afgesproken bedrag
Uurbasis, op basis van nacalculatie
Abonnementsbasis, de software wordt door ons ontwikkelt en na voltooiing aangeboden als dienst voor een abonnementsprijs


De gemaakte webapplicatie kan zowel cloud-based worden aangeboden alsook geïnstalleerd worden op uw server. Zowel Windows Server als Linux wordt ondersteund.

Er is ervaring met zowel het bouwen van kleine als grote webapplicaties - tot 1 miljoen klanten & orders/jaar. Ook kunnen er zoekoplossingen worden toegevoegd op basis van Apache Solr als standaard database-indexering te traag is. Dit is horizontaal schaalbaar, waardoor databases met miljarden-records zoekbaar worden.

 

Contact

Vragen of meer informatie? Neem dan contact op of bel 085 002 0095
Administratiesoftware, maatwerksoftware, registratiesoftware en bedrijfssoftware voor midden- en kleinbedrijf, zorg, onderwijs en meer!Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing