Maatwerk software op basis van Toolbox

Continu wordt er gekeken om nieuwe modules aan toolbox toe te voegen. Bent u opzoek naar (maatwerk) software, maar kan deze niet vinden? Kom dan in contact om kennis te maken!

Uitgevoerde projecten variëren van website-portals tot uitgebreide CRM- en ERP-systemen. Toolbox is reeds in gebruik bij diverse bedrijven, van klein tot groot.

Uniek is de aanpak en uitvoer van projecten. Door het gebruik van code-generatoren en bestaande modules kan er in korte tijd een uitgebreid systeem worden neergezet. De doorlooptijd van start tot ingebruikname is meestal 1 tot 3 maanden.

Meer informatie of een demonstratie van toolbox? Neem contact op!


Wat is itxplain

     

 

Werkwijze

Vooraf wordt afgesproken wat de wensen zijn, er wordt geïnventariseerd wat de mogelijkheden zijn voor het gewenste budget. Vervolgens wordt een roadmap gemaakt en start de ontwikkeling. De bouw wordt zoveel mogelijk opgedeeld in fases. Op het moment dat het product rijp genoeg is kan deze in productie worden genomen.

Voor de ontwikkeling van software wordt zoveel mogelijk gebruikt gemaakt van open source systemen. Omdat de meeste systemen dezelfde basisfunctionaliteit nodig heeft is toolbox gemaakt. Dit systeem bevat reeds vele modules en is in gebruik bij verschillende organisaties. Ook wordt er continu gekeken hoe projecten beter kunnen worden uitgevoerd, dit gebeurt door op vaste momenten het project te evalueren en programmeerwerkzaamheden waar mogelijk te automatiseren middels code-generatoren en meer.

Er kan op locatie worden gewerkt, mocht dit handig zijn voor afstemming en kennisoverdracht.Methodiek van werken

 


Oplevering

Projecten kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd,

Fixed price, ontwikkelt voor een vooraf afgesproken bedrag
Uurbasis, op basis van nacalculatie
Abonnementsbasis, de software wordt door ons ontwikkelt en na voltooiing aangeboden als dienst voor een abonnementsprijs


De software kan cloud-based worden aangeboden of geïnstalleerd worden op een van uw servers.

 

Contact

Vragen of meer informatie? Neem dan contact op of bel 085 002 0095
Administratiesoftware, maatwerksoftware, ERP-systemen, CRM-systemen, ERP-software, CRM-software, registratiesoftware en bedrijfssoftware voor midden- en kleinbedrijf, zorg, onderwijs en meer!Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing