Software laten maken

Bent u opzoek naar een software bouwer om software te laten ontwikkelen? itxplain maakt webbased maatwerk software en database applicaties, zowel nieuwbouw als ook herbouw van bestaande software. In overleg is het mogelijk bestaande software te onderhouden en door te ontwikkelen.

Uitgevoerde projecten variëren van kleine administratiesystemen tot complexe maatwerk ERP-/CRM-systemen met API-koppelingen naar andere partijen.

Voor het maken van software worden zoveel mogelijk bestaande modules gebruikt op basis van  toolbox. Dit is een open source systeem gericht om snel hoogwaardige software te ontwikkelen.

De 
doorlooptijd van start tot ingebruikname van gemaakte software is in de regel 1 tot 3 maanden.

 

Wat is itxplain

     

 

Werkwijze om software te laten ontwikkelen

Stap 1 is uiteraard bespreken wat de wensen zijn inventariseren wat de mogelijkheden zijn voor het gewenste budget. Daarna wordt er een plan van aanpak met roadmap gemaakt en start na akkoord de software ontwikkeling. Op het moment dat het product rijp genoeg is kan deze in productie worden genomen.

Voor het laten ontwikkelen van ict software oplossingen wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van open source systemen. Omdat de meeste software dezelfde basisfunctionaliteit nodig heeft is toolbox gemaakt. Dit is een modulair systeem om bedrijfssoftware te maken, met een focus op korte doorlooptijden. Hiervan kunt u een demonstratie krijgen, zodat u van te voren weet hoe het systeem er uit komt te zien en aanvoelt!

Voor afstemming en kennisoverdracht kan er op locatie worden gewerkt.Methodiek van werken

 

Migratie

Als u een bestaande database of systeem heeft, is het vaak mogelijk deze gegevens te importeren.

 

Oplevering

Software ontwikkeling kan op verschillende manieren worden uitgevoerd,

Fixed price, ontwikkelt voor een vooraf afgesproken bedrag
Uurbasis, op basis van nacalculatie
Abonnementsbasis, de software wordt door ons ontwikkelt en na voltooiing aangeboden als dienst voor een abonnementsprijs


De software kan zowel cloud-based worden aangeboden alsook geïnstalleerd worden op uw server. Zowel Windows Server als Linux wordt ondersteund.

 

Contact

Vragen of meer informatie over software te laten ontwikkelen? Neem dan contact op of bel 085 002 0095
Administratiesoftware, maatwerksoftware laten maken, software laten maken, registratiesoftware en bedrijfssoftware voor midden- en kleinbedrijf, zorg, onderwijs en meer!Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing