Rijschool administratiesoftware

rijschool administratie software
unsplash-logoJanFillem
Rijschoolhouders hebben behoefte aan software dat aansluit op hun processen en manieren van werken. Omdat de instructeurs de hele dag in de auto zitten, is het het makkelijkst voor hun om de administratie bij te houden op hun eigen telefoon, omdat ze deze toch al bij zich hebben. Daarnaast moet het natuurlijk makkelijk zijn de planning te raadplegen, eventuele berichten van het bedrijf uit en meer. Na een inventarisatie kwamen wij op de volgende lijst uit,


Daarnaast is het voor de voor de rijschool ook handig om een geïntegreerd CRM pakket te hebben. Hierbij kunnen bijvoorbeeld broers/zussen van een leerling worden bijgehouden met hun geboortedata. Dit kan voor promotioneledoeleinden gebruikt worden, zoals een gratis eerste les of het versturen van folders op het juiste moment.

Software dat itxplain ontwikkelt kan zowel bij u op een eigen pc draaien als door ons gehost worden in de cloud. Door het gebruik van industriestandaarden kunnen e-mail en kalendergegevens eenvoudig met uw telefoon worden gesynchroniseerd.

Op dit moment wordt door ons de basis gelegt voor de bouw van deze software op basis van Peopleweb. Dit is een generiek framework dat functionaliteit ondersteund dat in vele software benodigd is, zoals het afhandelen van e-mail, kalenderondersteuning, facturatie en meer.

Wilt u meer informatie wat itxplain voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing
Php programmeur | Maatwerk software Alkmaar | Maatwerk software Heerhugowaard | Maatwerk software Purmerend | Maatwerk software Zaandam | Software laten maken | Freelance php programmeur Afbouw maatwerk software Blogs