Rapportages laten maken

itxplain is specialist in het genereren van maatwerk dashboards en rapportages. In het verleden zijn er regelmatig aanvragen geweest om wekelijkse en maandelijkse rapportages te maken voor diverse systemen, waaronder:


Meer informatie of een demonstratie? Neem
contact op!Voorbeeld visualisaties

 

Wat is itxplain

     

 

Mogelijkheden

Het is ook mogelijk data in te voeren of te verrijken. Zo zijn er complete intranet-portals gemaakt met planning tools, tijdschrijven, facturatie en meer.


Werkwijze

Vooraf wordt geïnventariseerd welke data er beschikbaar is vanuit welke bronnen. Vervolgens wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn om deze op te halen.

Vanuit deze dataset kan gekeken worden welke rapportage mogelijkheden er zijn. Per rapportage wordt gekeken welke manier van tonen het meest handig is. Dit kan in tabelvorm zijn, maar ook in de vorm van grafieken zoals staafdiagrammen, lijndiagrammen, scatterplots, etc.

Voor de ontwikkeling van de software die nodig is om de rapportages te bouwen wordt zoveel mogelijk gebruikt gemaakt van open source systemen. Voor het maken van rapportages is een module in toolbox gemaakt. Dit systeem bevat reeds vele modules en is in gebruik bij verschillende organisaties.

Er kan op locatie worden gewerkt, mocht dit handig zijn voor afstemming en kennisoverdracht.Methodiek van werken

 


Oplevering

Projecten kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd,

Fixed price, ontwikkelt voor een vooraf afgesproken bedrag
Uurbasis, op basis van nacalculatie
Abonnementsbasis, de software wordt door ons ontwikkelt en na voltooiing aangeboden als dienst voor een abonnementsprijs


De software kan cloud-based worden aangeboden of geïnstalleerd worden op een van uw servers.

 

Contact

Vragen of meer informatie? Neem dan contact op of bel 085 002 0095
Rapportages laten maken, maatwerk rapportages, open source, CRM-systemen, ERP-software, CRM-software, registratiesoftware en bedrijfssoftware voor midden- en kleinbedrijf, zorg, onderwijs en meer!Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing
Php programmeur | Maatwerk software Alkmaar | Maatwerk software Heerhugowaard | Maatwerk software Purmerend | Maatwerk software Zaandam | Software laten maken | Freelance php programmeur Afbouw maatwerk software Blogs