Programmeur onderhoud bestaande software

Bent u opzoek naar een software bouwer om bestaande software te laten onderhouden of doorontwikkelen? itxplain is gespecialiseerd in het onderhouden, troubleshooten en doorontwikkelen van bestaande - legacy - software.

Uitgevoerde projecten bestaan uit het doorontwikkelen van Access/MSQL-omgevingen, maatwerk Php-codebases, Java-projecten, databases en meer.

Vaak moeten bestaande systemen in de lucht worden gehouden, maar is de developer van een systeem afgehaakt. Door samen te werken met iemand in uw organisatie die bekend is met het systeem en een communicatief vaardige programmeur, is het vaak mogelijk vlot issues op te lossen.

Naast het doorontwikkelen van bestaande systemen, is er ook veel ervaring met herbouw, met een visie op de lange termijn (10+ jaar).

 

Wat is itxplain

     

 

Werkwijze onderhoud bestaande software

Afhankelijk van de wens kan er op locatie worden gewerkt. Vaak is er een korte inwerkperiode nodig, om bekend te raken met het systeem en uw organisatie.

Daarna kan er gekozen worden om structureel een dagdeel in te plannen, of om te kiezen om tickets in te plannen zodra deze naarboven komen.
Methodiek van werken

 

Werkwijze

Opdrachten kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd,

Uurbasis, op basis van nacalculatie
Strippenkaart, vooraf worden een aantal uren ingekocht, welke maandelijks besteed zullen worden aan uw systeem

 

Contact

Vragen of meer informatie over onderhoud van bestaande (legacy) software? Neem dan contact op of bel 085 002 0095
Onderhoud bestaande software, onderhoud legacy software, Administratiesoftware, maatwerksoftware, maatwerk software voor midden- en kleinbedrijf, zorg, onderwijs en meer!Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing