Onafhankelijke softwareleverancier - Independent Software Vendor

Bent u opzoek naar een onafhankelijke software leverancier om software te laten maken? itxplain maakt webbased maatwerk software en database applicaties op basis van open source standaarden. Dit is zowel nieuwbouw als ook herbouw van bestaande software.

Uitgevoerde projecten variëren van kleine administratiesystemen tot complexe maatwerk ERP-/CRM-systemen met API-koppelingen naar andere partijen.

Voor standaardisatie en vlot nieuwe projecten te starten is toolbox ontwikkelt. Dit is een open source systeem dat reeds vele functionaliteiten bevat en waarmee in korte tijd projecten kunnen worden neergezet.

De doorlooptijd van start tot ingebruikname van gemaakte software is in de regel 1 tot 3 maanden.

 

Wat is itxplain

     

 

Werkwijze

Niet alleen zijn we onafhankelijk in het leveren van software, er wordt ook onafhankelijk advies gegeven. Daarom wordt er vooraf eerst een inventarisatie gedaan wat de wensen zijn. Vervolgens wordt er gekeken of er reeds bestaande software pakketten bestaan en deze worden tegen elkaar afgewogen in een advies.

Als er gekozen wordt om software te laten maken, zal er zoveel mogelijk gebruik gemaakt worden van open source systemen. Omdat de meeste software dezelfde basisfunctionaliteit nodig heeft is toolbox gemaakt. Dit is een modulair systeem om onafhankelijk bedrijfssoftware te maken (independent software vendor), met een focus op korte doorlooptijden. Hiervan kunt u een demonstratie krijgen, zodat u van te voren weet hoe het systeem er uit komt te zien en aanvoelt!

Voor afstemming en kennisoverdracht kan er op locatie worden gewerkt.Methodiek van werken

 

Oplevering

Projecten kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd,

Fixed price, ontwikkelt voor een vooraf afgesproken bedrag
Uurbasis, op basis van nacalculatie
Abonnementsbasis, de software wordt door ons ontwikkelt en na voltooiing aangeboden als dienst voor een abonnementsprijs


De software kan zowel cloud-based worden aangeboden alsook geïnstalleerd worden op uw server. Zowel Windows Server als Linux wordt ondersteund.

 

Contact

Vragen of meer informatie over software laten maken? Neem dan contact op of bel 085 002 0095
Onafhankelijke softwareleverancier, independent software supplier, isv, , maatwerksoftware, bedrijfssoftware voor midden- en kleinbedrijf, zorg, onderwijs en meer!Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing