Jachthaven beheer software

Elke branche heeft zijn eigen wensen voor wat betreft de administratiesoftware. Zo ook jachthavens in de watersport- en vakantiebranche. Enkele wensen zijn bijvoorbeeld,


Daarnaast moet de software eenvoudig in het gebruik zijn, zodat personeel er makkelijk mee kan werken en snel kan worden ingewerkt.

Als u de administratie verzorgt van van meerdere jachthavens kan het handig zijn een portal toe te voegen, vanwaaruit u een overzicht krijgt van de diverse administraties en eenvoudig daarop kan inloggen. Dit maakt het ook makkelijk personeel op afstand te hulp te schieten en versnelt het afhandelen van uw administratie.

Software dat wij ontwikkelen kan zowel door ons worden gehost, als bij u op een server of pc worden geïnstalleerd. Als u kiest voor installatie op een eigen server of pc heeft u altijd 100% controle over uw eigen data. Daarnaast bent u bij een lokale installatie niet afhankelijk van een internet verbinding.

Op basis van ons generieke administratie framework Peopleweb, zijn wij in staat snel en goed aansluitende software voor uw organisatie te bouwen. Zie onze maatwerk software pagina voor cases uit het verleden en punten waarop wij ons onderscheiden.

Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing