Freelance BI Developer

Opzoek naar een freelance bi - business intelligence - developer? Dan kom ik graag met u in contact op 06 25 327 459 !

Uitgevoerde BI werkzaamheden uit het verleden zijn zeer gevarieerd. Uiteraard de standaard werkzaamheden: het vergaren en verwerken van data, en maken van rapportages (ETL). Maar ook complete portals met dashboards zijn geen probleem.

Een greep van de werkzaamheden uit het verleden,


Het voordeel van een freelance bi developer is dat er onderdelen geprogrammeerd kunnen worden voor beter aansluiting.

Voorbeeld visualisaties

 


Werkwijze

Elke organisatie heeft andere verwachtingen van een freelance bi developer. Daarom is het handig vooraf te bespreken wat de wensen zijn en hoe deze uit te voeren. De ene organisatie wilt bijvoorbeeld aansluiting bij een bestaande PowerBI omgeving, terwijl bij anderen een maatwerk portal beter op z'n plek is.

De start is uiteraard gelijk. Er moet eerst worden gekeken wat de wensen zijn, waar inzicht in verkregen moet worden. Vervolgens kan worden gekeken waar de data vandaan komt en hoe deze verwerkt gaat worden naar een rapportage.

Indien gewenst kan er op locatie worden gewerkt.

 Methodiek van werken

 


 

Contact

Vragen of meer informatie? Neem dan contact op of bel 06 25 327 459
Freelance bi consultant, freelance bi developer, freelance bi specalist, business intelligence, open source, CRM-systemen, ERP-software, CRM-software, registratiesoftware en bedrijfssoftware voor midden- en kleinbedrijf, zorg, onderwijs en meer!Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing