Freelance BI Consultant

Opzoek naar een freelance bi - business intelligence - consultant of developer? Dan kom ik graag met u in contact op 06 25 327 459 !

Uitgevoerde BI werkzaamheden uit het verleden zijn zeer gevarieerd. Uiteraard de standaard werkzaamheden: het vergaren en verwerken van data, en maken van rapportages (ETL). Maar ook complete portals met dashboards zijn geen probleem.

Een greep van de werkzaamheden uit het verleden,Voorbeeld visualisaties

 


Wat is itxplain

     

 

Werkwijze

Elke organisatie verschilt, waardoor de verwachtingen verschillend zijn voor een freelance bi consultant of freelance bi developer. Daarom is het handig vooraf te bespreken wat de wensen zijn en hoe deze uit te voeren.

Per rapportage wordt gekeken waar de data vandaan moet komen en welke manier van tonen het handigst is. Dit kan in zijn tabelvorm of Excel-export, maar ook in de vorm van een dashboard met grafieken of een wekelijkse rapportage per mail.

Indien gewenst kan er op locatie worden gewerkt.Methodiek van werken

 


 

Contact

Vragen of meer informatie? Neem dan contact op of bel 06 25 327 459
Freelance bi consultant, freelance bi developer, freelance bi specalist, business intelligence, open source, CRM-systemen, ERP-software, CRM-software, registratiesoftware en bedrijfssoftware voor midden- en kleinbedrijf, zorg, onderwijs en meer!Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing