Enterprise open source solutions en oplossingen

itxplain ontwikkelt enterprise open source solutions. De specialiteit is het ontwikkelen van zowel nieuwbouw als ook herbouw van bestaande software. Ook is het mogelijk support te leven op bestaande systemen ontwikkeld door derden.

Uitgevoerde projecten variëren van websites tot administratiesystemen zowel voor het MKB als beursgenoteerde bedrijven. Het is ook mogelijk specifieke onderdelen te ontwikkelen voor bestaande applicaties, zoals zoekoplossingen of API-koppelingen.

In de regel wordt gebruik gemaakt van het low-code open source systeem toolbox. Maar indien gewenst kan ook gebruik worden gemaakt van andere frameworks/systemen.

De doorlooptijd van start tot ingebruikname is meestal 1 tot 3 maanden.


Wat is itxplain

     

 

Werkwijze

Vooraf wordt afgesproken wat de wensen zijn, er wordt geïnventariseerd wat de mogelijkheden zijn voor het gewenste budget. Vervolgens wordt een roadmap gemaakt en start de ontwikkeling. De bouw wordt zoveel mogelijk opgedeeld in fases. Op het moment dat het product rijp genoeg is kan deze in productie worden genomen.

Voor de ontwikkeling van software wordt zoveel mogelijk gebruikt gemaakt van open source systemen. Omdat de meeste systemen dezelfde basisfunctionaliteit nodig heeft is toolbox gemaakt, een systeem dat reeds veel functionaliteit bevat.

Er kan op locatie worden gewerkt, mocht dit handig zijn voor afstemming en kennisoverdracht.Methodiek van werken

  

Contact

Vragen of meer informatie voor enterprise open source solutions / oplossingen? Neem dan contact op of bel 085 002 0095
Administratiesoftware, maatwerksoftware, registratiesoftware en bedrijfssoftware voor midden- en kleinbedrijf, zorg, onderwijs en meer!Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing