Dierhouder software laten maken

itxplain is opzoek naar een partner om dierhouder software mee te maken. In het verleden is al voor diverse branches software gebouwd en voor groei wordt er gezocht naar nieuwe markten.

In het verleden gemaakte software varieert van eenvoudige administratiesystemen tot uitgebreide CRM- en ERP-systemen. Ook is het mogelijk een specifiek onderdeel te ontwikkelen voor een bestaande applicatie, zoals zoekoplossingen of API-koppelingen.

Uniek is de aanpak en uitvoer van projecten. Door het gebruik van code-generatoren en bestaande modules kan er in korte tijd een uitgebreid systeem worden neergezet. Waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van het open source systeem toolbox dat reeds bij diverse projecten is ingezet.

De doorlooptijd van start tot ingebruikname is meestal 1 tot 3 maanden.

Meer informatie of een demonstratie van toolbox? Neem contact op!


Wat is itxplain

     

 

Werkwijze

Vooraf wordt afgesproken wat de wensen zijn van de dierhouder software dat u wilt laten maken, er wordt geïnventariseerd wat de mogelijkheden zijn voor het gewenste budget. Vervolgens wordt een roadmap gemaakt en start de ontwikkeling. De bouw wordt zoveel mogelijk opgedeeld in fases. Op het moment dat het product rijp genoeg is kan deze in productie worden genomen.

Voor de ontwikkeling van software wordt zoveel mogelijk gebruikt gemaakt van open source systemen. Omdat de meeste systemen dezelfde basisfunctionaliteit nodig heeft is toolbox gemaakt. Dit systeem bevat reeds vele modules en is in gebruik bij verschillende organisaties. Ook wordt er continu gekeken hoe projecten beter kunnen worden uitgevoerd, dit gebeurt door op vaste momenten het project te evalueren en programmeerwerkzaamheden waar mogelijk te automatiseren middels code-generatoren en meer.

Er kan op locatie worden gewerkt, mocht dit handig zijn voor afstemming en kennisoverdracht.Methodiek van werken

 


Oplevering

Projecten kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd,

Fixed price, ontwikkelt voor een vooraf afgesproken bedrag
Uurbasis, op basis van nacalculatie
Abonnementsbasis, de software wordt door ons ontwikkelt en na voltooiing aangeboden als dienst voor een abonnementsprijs


De software kan cloud-based worden aangeboden of geïnstalleerd worden op een van uw servers.

 

Contact

Vragen of meer informatie over het laten maken van een dierhouder systeem? Neem dan contact op of bel 085 002 0095
Dierhouder software, dierhouder systeem laten maken, ERP-systemen, CRM-systemen, ERP-software, CRM-software, registratiesoftware en bedrijfssoftware voor midden- en kleinbedrijf, zorg, onderwijs en meer!Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing
Php programmeur | Maatwerk software Alkmaar | Maatwerk software Heerhugowaard | Maatwerk software Purmerend | Maatwerk software Zaandam | Software laten maken | Freelance php programmeur Afbouw maatwerk software Blogs