CRM systeem laten maken

Software ontwikkeling
  • Op locatie
  • Snel resultaat
  • Heldere communicatie
Detachering
  • Breed inzetbaar
  • Lopende projecten
  • 10+ jaar ervaring
Overig
  • Databases
  • API-koppelingen
  • Troubleshooting

itxplain ontwikkelt customer relationship management systemen, oftewel crm systemen, en herbouwt daarnaast ook verouderde software en ontwikkelt bestaande software door. Bij de bouw van software is altijd de focus het vereenvoudigen van werkzaamheden in uw organisatie.

Uitgevoerde projecten variƫren van eenvoudige administratiesystemen tot uitgebreide CRM- en ERP-systemen. Ook is het mogelijk een specifiek onderdeel te ontwikkelen voor een bestaande applicatie, zoals zoekoplossingen of API-koppelingen.

De doorlooptijd van start tot ingebruikname is meestal 1 tot 3 maanden.

Doorontwikkeling weekendjeweg.nl

Weekendjeweg is een van de grotere hotel boekingssites van Nederland, met 1 miljoen boekingen per jaar. Ter verbetering van de website is een zoekmodule gebouwd, redesign toegepast en later ook aanpassingen aan het boekingssysteem gedaan.

Cashback systeem voor Auto Onderhoud

Voor de promotie van auto onderhoud bij de eigen garage is een cashback systeem ontwikkelt. Het concept is dat een keten garages kortingscodes uitgeeft. Na onderhoud aan de auto kan de klant z'n factuur opsturen en ontvangt vervolgens een cashback.

Planningssysteem

Voor een beursgenoteerd bedrijf is voor een afdeling in Nijmegen een planningstool gebouwd. Dit was herbouw van een bestaande Microsoft Access-applicatie. Op dit moment maken tientallen mensen gebruik van deze tool.

Werkwijze

Vooraf wordt besproken wat de wensen zijn en wordt er geĆÆnventariseerd wat er mogelijk is. De huidige werkwijze wordt bekeken, en er wordt gekeken naar goede punten van crm-systemen van derden. Vervolgens wordt een plan van aanpak met roadmap gemaakt en start na akkoord de ontwikkeling.

Voor het maken van software wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van open source software. De focus ligt op eenvoud, zodat zowel een student als een senior ontwikkelaar aan het systeem kan werken. De programmeertaal en toolset dat wordt gebruikt, hangt af van de opdracht. Vaak is dit Php, waar nodig wordt gebruik gemaakt van Java (Spring MVC, Swing, etc).

Voor afstemming en kennisoverdracht kan er op locatie worden gewerkt.

Oplevering

Projecten kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd,

Na oplevering kan er periodiek onderhoud worden ingepland.

Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing