Open source contractadministratie software

itxplain heeft gratis contractadministratie software gemaakt waarmee het eenvoudig is contracten te administreren, categoriseren bij type en notificaties aan te maken op het moment dat er actie plaats moet vinden. Het systeem is gebouwd op basis van het open source systeem toolbox.

Voor ieder contract kan de start- en einddatum worden opgegeven, de verlengperiode en meer. Vervolgens kan op deze momenten taken/herinneringen worden aangemaakt, zodat u weet wanneer u actie moet ondernemen.

Iedere organisatie is uniek, bent u opzoek naar een contract administratiesysteem op maat en heeft u specifieke wensen? Neem dan contact op, zodat hieraan invulling kan worden gegeven in het systeem. Afhankelijk van de wensen is oplevering vaak binnen 2 weken!

Impressie contract administratiesysteem

     


Functionaliteiten


Het is mogelijk de applicatie op uw eigen server te installeren, zodat u hosting in eigen beheer kan uit te voeren.

Heeft u specifieke wensen? Of bent u opzoek naar een open source contract administratiesysteem om op maat te laten maken? Neem contact op en dan worden deze toegevoegd!

Migratie

Mocht u reeds bestaande contract administratiesoftware hebben en opzoek zijn naar een gratis open source alternatief, dan is het meestal mogelijk de gegevens uit het oude systeem geautomatiseerd te importeren. Verstandig is om dit tijdens het testen te doen en kort voordat het contract administratiesysteem in productie gaat.


Contact

Wilt u een demonstratie van het systeem of vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact op of bel 085 002 0095
Contractbeheer, Contractadministratie, Administratiesoftware, maatwerksoftware, registratiesoftware en bedrijfssoftware voor midden- en kleinbedrijf, zorg, onderwijs en meer!Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing