Verhuursoftware voor de kantoormarkt

itxplain is bezig met de ontwikkeling van software voor de kantoormarkt, genaamd itxplain toolbox. De kantoormarkt wordt steeds flexibeler, waardoor het administratief steeds meer werk is om alles bij te houden en te factureren. Als u een beperkt aantal huurders heeft is het eenvoudig - en vaak ook het verstandigst - om met de hand te factureren. Mocht u echter kantoorunits of flexplekken aanbieden geeft dit administratief een stuk meer werk.

Elk contract varieert per huurder, ook wilt u misschien verbruik van gas en elektra voor sommige huurders los in rekening brengen, terwijl dit voor anderen weer in het huurtarief zit.

Daarnaast zal het via de software mogelijk zijn eenvoudig een plattegrond te maken van een locatie. Deze plattegrond geeft direct een overzicht van ruimtes die verhuurd zijn, een betaalachterstanden hebben en welke vrij zijn.

 


Voorbeeld plattegrond verhuur kantoorunits

 

 

Facturatie zal middels een druk op te knop plaats vinden. Voor klanten die de factuur per e-mail willen ontvangen, zal deze automatisch worden klaar gezet. De overige zullen in een printoverzicht getoond worden.

Als u de betalingen middels automatische incasso's afhandeld, kunnen - voor de klanten waar u een machtiging voor heeft - automatisch SEPA incasso batches worden gemaakt.

Wilt u meer weten over de stand van zaken? Neem dan contact op.

- Bent u opzoek naar een Php of Java programmeur voor uw website of applicatie? (freelance / detachering)
- Losse tickets, opdrachten, of gehele projecten in de planning?
- Systeembeheer van Linux of Windows Server ?

Dan kom ik graag met u in contact! Meer informatie over mij vindt u hier.
Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing