Tijdslotplanning tool ontwikkelt

Recent was er een nieuwe opdracht aanvraag voor het herbouwen van een slot planning tool. De originele slot planningstool was gemaakt in Microsoft Access. Qua functionaliteit functioneerde de huidige tool naar wens, echter liepen ze qua gebruiksvriendelijkheid tegen problemen aan, welke lastig - tot niet - zijn op te lossen in Microsoft Access.

Daarnaast maakte op dit moment maximaal 4 mensen gebruik van de tool, en was de wens dit op te schalen, zodat de hele afdeling van +- 40 man hier gebruik van kon gaan maken. Dit hield in dat verschillende gebruikers tegelijkertijd hetzelfde record konden wijzigen, er logging nodig was, zodat er overzicht bleef wie wat deed en meer...

Doordat gebruik werd gemaakt van toolbox met z'n code-generatoren en formulierensysteem kostte de ontwikkeltijd maar +- 2 weken. Dit was inclusief een tool dat de huidige data uit Access migreerde naar een MySQL database.

Nu het concept van slotplanning is toegevoegd aan toolbox, kan dit eenvoudig worden toegepast voor andere projecten. Zo is er recent een werkplek planner / desk planner app gemaakt middels slotplanning. Gebruikers kunnen eenvoudig aangeven welke uren - slots - ze willen reserveren voor een bepaalde werkplek.

Bent u opzoek naar een bedrijf om een planningstool te laten maken? Of opzoek naar een opzet/visualisatie naar eigen wens? Neem dan contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!Slotplanning voorbeeld

- Bent u opzoek naar een Php of Java programmeur voor uw website of applicatie? (freelance / detachering)
- Losse tickets, opdrachten, of gehele projecten in de planning?
- Systeembeheer van Linux of Windows Server ?

Dan kom ik graag met u in contact! Meer informatie over mij vindt u hier.
Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing