Office 365 Migreren met devops on demand

Icons made by ultimatearm from www.flaticon.com
Het opzetten van e-mail voor je organisatie wordt steeds ingewikkelder. De voornaamste reden hiervoor is de wildgroei aan methoden op spam binnen de perken te houden. SPF, DKIM, etc.. In de praktijk blijkt de beste methode om mail niet in de spam-box te laten komen, deze te versturen vanaf vertrouwde servers met hoog e-mail volume. Dit kan of je hostingsprovider zijn, of een Office 365 omgeving.

De prijzen voor Office 365 zijn te vinden op https://www.microsoft.com/nl-nl/microsoft-365/business?market=nl. Let wel op dat dit reseller prijzen zijn. Als je gebruik maakt van Office kan je het best de Standard-editie nemen. Voor alleen mail zou Basic voldoende moeten zijn.

Voor het inrichten van een Office 365 omgeving moet het volgende worden geinventariseerd,

Middels devops on demand kan itxplain je helpen met een succesvolle migratie naar Office 365. In het verleden zijn projecten uitgevoerd om bedrijven te migreren naar Office 365 en te  ondersteunen toen er problemen optraden.

- Bent u opzoek naar een Php of Java programmeur voor uw website of applicatie? (freelance / detachering)
- Losse tickets, opdrachten, of gehele projecten in de planning?
- Systeembeheer van Linux of Windows Server ?

Dan kom ik graag met u in contact! Meer informatie over mij vindt u hier.
Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing
Maatwerk software Alkmaar | Maatwerk software Heerhugowaard | Maatwerk software Purmerend | Maatwerk software Zaandam | Software laten maken | Freelance php programmeur Afbouw maatwerk software Blogs