Minimal viable product software laten maken door een programmeur

itxplain is gespecialiseerd in het bouwen van minimal-viable-products. Bent u opzoek naar een programmeur om software te laten maken? Neem dan vrijblijvend contact om meer te weten te komen.

Om snel een functioneel systeem neer te kunnen zetten is toolbox gebouwd. Dit is een open source modulair systeem dat reeds vele functionaliteiten bevat, zodat deze direct kunnen worden ingezet.

Minimal-viable-product is door ons in het verleden regelmatig toegepast om te kunnen bepalen wat de juiste weg is om een problemen te tackelen. Opdrachten varieerden van API-koppelingen tot administratiesystemen welke uitgebouwd konden worden tot complexe systemen.

De reden om minimal-viable-products uit te besteden verschilt per organisatie. Vaak vergen nieuwe projecten extra inspanning op vaak al drukke agenda's. Ook kan een externe blik verfrissend werken.

Manier van aanpak
continuous development


Bent u opzoek naar een programmeur om een minimal viable product webapplicatie te laten bouwen? Of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op!

 

- Bent u opzoek naar een Php of Java programmeur voor uw website of applicatie? (freelance / detachering)
- Losse tickets, opdrachten, of gehele projecten in de planning?
- Systeembeheer van Linux of Windows Server ?

Dan kom ik graag met u in contact! Meer informatie over mij vindt u hier.
Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing