Casus: Digifolio - Thuisadministratie, Contractbeheer

Digifolio is een ontstaan uit het idee om thuisadministratie makkelijk te maken. Vaak lopen er vele contracten en worden berichten via verschillende manieren ontvangen. Met Digifolio kan eenvoudig een overzicht van contracten en berichten worden gemaakt.

Uiteraard is Digifolio mobile-first ontwikkelt. Het moet makkelijk zijn om van bijvoorbeeld briefpost een foto te maken en deze op te slaan. Onder Android is het ook mogelijk Push-berichten te ontvangen van alerts als contracten op hun eind lopen. Ook kan Digifolio aan het startmenu worden toegevoegd onder Android. De iOS/Safari versie is helaas wat beperkter, omdat Apple geen push-functionaliteit ondersteund.

De software stack bestaat uit Php, Mysql, Javascript en less.js voor styling. Bij de bouw is rekening gehouden dat de applicatie horizontaal geschaald kan worden. Dit houdt in dat er opgeschaald kan worden door er extra servers bij te plaatsen. Bij de start kan daarom gebruik worden gemaakt van 1 VPS, maar indien het project succesvol wordt kan worden overgeschakeld naar een "docker swarm".

Bent u opzoek naar een freelance Php programmeur voor ondersteuning of het bouwen van nieuwe concepten? Opzoek naar een programmeur voor het neerzetten van Minimal Viable Products en meer? Dan kom ik graag vrijblijvend met u in contact!

Digifolio is te vinden op: https://www.digifolio.nl/

- Bent u opzoek naar een Php of Java programmeur voor uw website of applicatie? (freelance / detachering)
- Losse tickets, opdrachten, of gehele projecten in de planning?
- Systeembeheer van Linux of Windows Server ?

Dan kom ik graag met u in contact! Meer informatie over mij vindt u hier.
Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing