Casus: Cashback software

Voor een organisatie dat cadeaubonnen uitgeeft voor promotionele activiteiten is een cashback systeem gebouwd. Het idee is dat consumenten een code krijgen, waarmee ze naar de website kunnen gaan en een factuur kunnen uploaden. Bij het uploaden van de factuur kunnen vragen worden toegevoegd en vervolgens komt dit in het backend systeem terecht.

In de backend kunnen de aanvragen gekeurd worden en met de betalingsrun mee gaan.

Voor de opzet van het systeem is rekening gehouden met enkele punten zoals,

 
Er is gekozen om van 2 systemen gebruik te maken. Voor de voorkant WordPress en voor de backend afbouw op basis van toolbox. De motivatie om dit te splitsen is dat in de toekomst makkelijk kan worden overgestapt naar een andere website. Zo kan de look & feel van de website makkelijk mee gaan met z'n tijd.

Voor de achterkant is gekozen voor technieken welke zich afgelopen 10 jaar bewezen hebben, en waarschijnlijk over 10 jaar nog steeds actief worden gebruikt. Ook is gebruik gemaakt van toolbox, omdat deze al vele functionaliteiten bevatte die gewenst waren.

Wilt u meer informatie? Of bent u opzoek naar een software bouwer of software ontwikkelaar om software te laten maken? Neem dan vrijblijvend contact op!

- Bent u opzoek naar een Php of Java programmeur voor uw website of applicatie? (freelance / detachering)
- Losse tickets, opdrachten, of gehele projecten in de planning?
- Systeembeheer van Linux of Windows Server ?

Dan kom ik graag met u in contact! Meer informatie over mij vindt u hier.
Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing
Php programmeur | Maatwerk software Alkmaar | Maatwerk software Heerhugowaard | Maatwerk software Purmerend | Maatwerk software Zaandam | Software laten maken | Freelance php programmeur Afbouw maatwerk software Blogs