Betalingssysteem laten maken

Bent u opzoek naar een software bouwer voor het maken van een betalingssysteem tussen uw payment-provider en administratiepakket?

itxplain heeft ervaring met vele betaalsystemen zoals Mollie, directe koppelingen met iDeal en meer. Deze betalingen kunnen natuurlijk direct teruggekoppeld worden in uw administratiepakket zoals ExactOnline, Moneybird of ander systeem dat u heeft.

Het bouwen een koppeling kost vaak 1 dag tijd, met daarnaast een vast bedrag voor onderhoud per maand.

 

Wat is itxplain

     

 

Werkwijze betalingssysteem laten maken

Vooraf wordt besproken wat de wensen zijn en wordt er geïnventariseerd wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens wordt een plan van aanpak met roadmap gemaakt en start na akkoord de ontwikkeling.

Vaak is het mogelijk het betaalingssysteem in uw huidige website te integreren, zodat de look-and-feel hiervan wordt overgenomen. Voor afstemming en kennisoverdracht kan er op locatie worden gewerkt.Methodiek van werken

 

 

Oplevering

 

Oplevering is meestal in 1 tot 2 weken.

 

Contact

Vragen of meer informatie over software laten maken? Neem dan contact op of bel 085 002 0095
Administratiesoftware, maatwerksoftware, registratiesoftware en bedrijfssoftware voor midden- en kleinbedrijf, zorg, onderwijs en meer!Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing