Server & VPS support

itxplain biedt ondersteuning voor uw server of vps. Heeft u problemen met uw Linux of Windows server? Dan kunt u bellen met 06 25 327 459 om direct ondersteuning te krijgen, ook in het weekend.

Naast ondersteuning voor servers, kunnen wij u ook helpen migreren naar de cloud. Het voordeel hiervan is dat u voorspelbare vaste lasten heeft en dit vaak inclusief gebruikers support is.

Hoe lastiger het probleem des te leuker de uitdaging!


Beheer en monitoring

Met beheer en monitoring van itxplain worden uw servers actief in de gaten gehouden. Als er problemen zijn wordt er actief opgetreden. Door middel van 24/7 monitoring kunnen problemen preventief worden aangepakt, zoals oplopende load van servers of het vollopen van de hardeschijf.

Naast standaard monitoring is het ook mogelijk monitoring-plugins te maken voor uw systemen of software. Zo is in het verleden een plugin ontwikkelt voor een van de grotere meubelzaken in Alkmaar om te controleren of de backups succesvol zijn uitgevoerd. In overleg is gekozen om bij de 1e keer dat het mislukt een (preventieve) waarschuwing te genereren. Als de backup voor de 2e keer op een volgend mislukt wordt er een foutmelding gegenereerd waarop actie moet volgen.

Meer informatie? Neem contact  op.
Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing