Remotesupport voor Windows

Hoe werkt het?

Om onze helpdesk mee te laten kijken op uw pc is de meekijken.exe-tool nodig. Nadat u deze gestart heeft, krijgt u een scherm waarop u uw gegevens kunt invullen en voor 'Verbinden' kunt kiezen. Vervolgens gaat er bij het service-center een belletje en neemt een  medewerker zo snel mogelijk contact met u op.

Let op, zodra u op 'Verbinden' klikt kan een medewerker meekijken op uw scherm.

Download meekijken.exe

Starten van meekijken

Omdat u met het programma toegang geeft ons mee te laten kijken op uw scherm kan het zijn dat Windows u een waarschuwing geeft, met de volgende melding,

Als u op 'More info' of 'Meer informatie' klikt, kunt u meekijken.exe alsnog starten,

Mochten uw beveiligingsinstellingen dusdanig zijn, dat er geen 'Toch uitvoeren' of 'Run anyway' knop verschijnt, is Windows Defender ingesteld dat deze geen programma's van het internet accepteert.

Om toch gebruik te kunnen maken van Meekijken.info, kunt u het volgende commando in het startmenu invoeren. Het start-invoerveld verschijnt als u linksonder op de Windows-knop klikt en op de spatie duwt.

bitsadmin /transfer remotesupport /download /priority high https://www.itxplain.nl/download/remotesupport/meekijken.exe %USERPROFILE%\desktop\meekijken.exe

Schrik niet als u een ouderwets DOS-scherm te zien krijgt. Dit DOS-programma download het bestand. Als de DOS-box weer verdwijnt staat meekijken.exe op uw desktop, klaar om uit te voeren!

Vragen ?

Zijn er vragen of lukt het niet om meekijken te starten? Neem dan contact met op, dan proberen we het probleem eerst telefonisch op te lossen.

Sitemap | Op alle producten & diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing